LED Ленти за Коледно Осветление

Всеки иска да има ярко Коледно осветление което да привлича погледите от далече но в същото време да бъде икономично.
Това вече е възможно с икономичните LED Ленти които могат вече да се намерят много изгодно на пазара.Те се свързват изключително лесно и дори всяка домакиня може да се справи с това защото всички връзки са на модулен принцип и не можете да объркате нищо.
Най често за Коледно Осветление се ползват традиционните Бели и Червени LED Ленти те са класически избор и никога не можете да сбъркате с него. Много по модерни обаче напоследък са RGB LED Лентите те могат да светят в хиляди различни цветове да преливат плавно от цвят в цвят и да създавате свои собствени цветове от контролерът.
Хубавото на LED Лентите е че те могат да се използват целогодишно за осветление и не е необходимо всяка пролет да ги махате и всяка зима да ги поставяте.
Важно е да знаете че ако ще ги монтирате на открито трябва да си купите влагозащитени LED Ленти те имат силиконово покритие което предпазва лентата от влагата, въпреки това тези ленти не трябва да бъдат изложени директно на дъжд, хубаво е да бъдат монтирани в стрехите на покрива или други подходящи места.
Захранването ако не е влагоустойчиво също трябва да бъде поставено на сухо място за да се избегне повреждането му това важи и за RGB контролера който ако е поставен на трудно достъпно място трябва да се избере модел с радиочестотно управление защото моделите с инфрачервени лъчи имат много по малък обхват на действие.
LED Лентите намират все повече приложения в нашият бит и много скоро може би напълно ще заменят конвенционалното ни осветление защото техните преимущества са големи - До десет пъти по икономични и до сто пъти по дълготрайни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар