Алуминиеви Профили за LED Осветление

Алуминиев Профил за LED Осветление
Модерното LED Осветление с LED Ленти е безполезно и грозно ако не е добре оформено. Вече не е достатъчно просто нещо да свети а трябва да има изцяло завършен естетически вид.

Ако вашите LED Ленти не могат да бъдат скрити от погледите в ниши на окачените тавани или на мебелите задължително трябва да ги поставите в алуминиеви профили които да придадат завършен вид на вашето осветление.

На пазара се предлагат няколко вида алуминиеви профили за ЛЕД осветление в които могат да се поставят от една до три ленти. Всички профили разполагат с красиви полупрозрачни ПВЦ ленти с които се покрива лентата. Освен завършеният вид ПВЦ лентата има и още една полезна функция тях разсейва насочената светлина от LED диодите на лентата и придава нужната мекота и финес на осветлението.

Самите профили се монтират към съответните плоскости с планки или с монтажни лепила или силикони. Всеки модел алуминиев профил има и специални странични капачки които дават завършен вид на осветителните тела.

Алуминиевите профили се доставят с дължина от 2 метра и в зависимост от това дали доставчикът предлага такава услуга можете да поръчате да ви бъдет отрязани по зададен от вас размер.

Най често се използва моделът Мини той е предназначен за НЕ влагозащитени LED Ленти SMD3528  изключително финен той е подходящ за монтаж във всякакви мебели.

Моделът Кори е предназначен за ъглов монтаж триъгълната му форма пасва добре във всички ъгли и можете да насочите излъчваната от него светлина под ъгъл 45 градуса към работната пъвърхност.

Моделът Инекс е предназначен за вграждане в самте плотове - те трябва да са фрезовани и така ще получите много красив ефект на осветление вградено на равно в самият плот.

Моделът Макси е за повъхностен монтаж и в него можете да поставите до 3 LED Ленти като по този начи можете да го превърнете в изключително мощна нощна лампа.

На видеото можете да видите как се поставя LED Лентатат в Алуминиев профил Кори - Как се поставя ПВЦ лентата и как се монтират капачките.Научете повече и за оптималното LED Захранване

Няма коментари:

Публикуване на коментар